• Kuranda trein van Kuranda naar Cairns in Australië
  • Overzicht over het regenwoud bij Kuranda nabij Cairns
  • Strand in het Daintree Rainforest Australië
  • Uitzicht over het Great Barrier Reef tijdens een scenic flight over Cairns Australië
  • Krokodil in het Daintree Rainforest Australië

Wonen en werken in Cairns met daarnaast veel tijd voor dagtripjes

geplaatst in: Australië, Cairns | 0

Ja ik weet het, ik heb al veel te lang niets geplaatst en hiervoor zeg ik sorry. Ik ben druk bezig geweest met het vinden van werk in Cairns en nu ik alweer een aantal weken aan het werk ben, heb ik niet echt de tijd gehad om mijn blog bij te houden.

Maar ik zal proberen in het kort uit te leggen wat er de afgelopen weken (sinds halverwege juli 😳) allemaal is gebeurd.

Zo eind juli hebben Sophie en ik onze gehuurde campervan ingeleverd in Cairns. En wat was dat een geweldig avontuur van zes weken lang! We hebben zo veel gezien, gedaan en kilometers gereden! Ik denk wel bijna zo’n beetje meer dan 7000 kilometer van Melbourne naar Cairns! Wat in vergelijking binnen Europa van Griekenland naar Finland rijden is!

Na het inleveren van onze campervan ben ik op zoek gegaan naar werk. Allereerst wilde ik proberen om in Cairns werk te vinden. Wat me uiteindelijk ook is gelukt! Want sinds 9 augustus mag ik voor het geweldige hostel genaamd Tropic Days in Cairns werken. Hier stuur ik in de ochtend het schoonmaak team aan en help ik ook met het schoonmaken van de kamers in het hostel. En in de middag werk ik in de receptie waar ik gasten incheck en tours boek.

Daarnaast mag ik ook nog eens op kosten van het hostel iedere vrijdag een dagtrip maken. Zo ben ik al twee keer met een boot naar het Great Barrier Reef geweest, heb ik Kuranda bezocht via de Skyrail en een bustrip naar Cape Tribulation gemaakt. Wat echt geweldig is om allemaal te mogen doen!

Zoals je al hoort heb ik niets te klagen hier. Ik geniet enorm van het warme weer en de lieve mensen die ik om me heen heb.

Reacties zijn gesloten.