Lunchen bij de Australische Ikea

geplaatst in: Au pair, Australië, Sydney | 0

De kinderen zijn de gehele week gewoon naar school gegaan en ik heb ze opgehaald van school en vermaakt in de middagen. En in het weekend van 14 & 15 april heb ik rustig aan gedaan en ben ik mijn zoektocht naar een backpack gestart.

Op zaterdag 14 april 2018 ben ik naar een groot winkelcentrum van Westfield in Hornsby gegaan. Waar ik eerst wat ben gaan lunchen en daarna wat rondgekeken en rondgesnuffeld heb. Tijdens mijn gesnuffel vond ik een korte broek voor maar $5, Wat ongeveer €3, is! Voor de rest heb ik helaas niets gevonden en de outdoorwinkels die er zaten vond ik niet zo heel bijzonder. Waarvoor ik eigenlijk naar het winkelcentrum was gegaan om een aantal backpacktassen te bekijken. Wel heb ik nog een tas geprobeerd die je op je rug kunt dragen maar die ook wieltjes heeft. En ik denk dat ik dit toch wat makkelijker vind dan alleen een tas die ik op mijn rug kan dragen, zoals een originele backpack. Want mijn rug is al niet zo sterk en om altijd 15 tot 20 kilo mee te sjouwen op mijn rug is dan misschien niet zo’n goed idee.
Eenmaal thuis ben ik op het internet op zoek gegaan naar een backpacktas met wieltjes, en ik heb er denk ik eentje gevonden! Maar voordat ik deze ga kopen, wil ik deze wel eerst uitproberen in een winkel. Dus mijn zoektocht is voor even gestaakt maar gaat snel verder.

Op zondag 15 april 2018 ben ik afgereisd naar Tempe in Sydney, waar zich de Ikea en de Decathlon bevinden. Eerst ben ik bij de Ikea gaan lunchen, ik weet het, heel cliché. Na mijn lunch ben ik in de Ikea op zoek gegaan naar hun ‘reisafdeling’. Deze afdeling is niet zo heel groot, maar ze hebben wel een aantal interessante dingen. Zoals een set van 6 packingcubes die ik goed kan gebruiken voor mijn reis en die ik dus ook maar meegenomen heb. Verder hadden ze geen interessante dingen voor mij. Na mijn bezoek aan de Ikea ben ik naar de Decathlon gelopen, dat op hetzelfde terrein zit gevestigd.

Eenmaal in de Decathlon ben ik op zoek gegaan naar hun afdeling met backpacks. Helaas waren veel backpacks op deze afdeling uitverkocht waardoor ik nog niet heel veel wijzer werd en ik nog steeds niet wist wat voor een besluit ik moest nemen. Wel hadden ze een aantal tassen met wieltjes, maar deze hadden dan weer niet de mogelijkheid om de tas op de rug te dragen. Ik besloot om het in te laten zinken en op internet verder te zoeken. Maar iedere keer kwam ik toch weer terug bij die ene tas die op mijn rug kan en die wieltjes heeft! Na mijn bezoek aan de Decathlon ben ik nog terug gegaan naar de Ikea en ben ik door de gehele winkel gelopen, gewoon voor mijn eigen vermaak. Na mijn tweede bezoek aan de Ikea op één dag ben ik terug gelopen naar het station en heb ik de trein terug naar huis genomen. Wat een reis was van bijna zo’n twee uur! Maar ik heb de reis naar huis volstaan en kon s’avonds heerlijk mijn bedje in en me voorbereiden op een nieuwe volle week. Want de aankomende twee weken hebben de kinderen vakantie! Waardoor ze de gehele dag thuis zijn en ik ze bezig moet houden, lunch voor ze moet maken en moet zorgen dat ze zich gedragen.

Reacties zijn gesloten.