• Sydney Tower Eye vanaf Hyde Park
  • Uitzicht over Sydney met Opera House en Harbour Bridge vanaf Sydney Tower Eye
  • Uitzicht over Sydney met criket en voetbalstadion
  • Foto met de ramen met in de achtergrond de Harbour Bridge
  • Uitzicht over Sydney met cruise schip
  • Uitzicht vanaf Sydney Tower Eye met Circular Quay
  • Foto van de binnenkant van de Sydney Tower Eye
  • Uitzicht vanaf Sydney tower Eye met in de achtergrond de zee
  • Vanaf de Sydney Tower Eye St Mary's kathedraal
  • zijaanzicht St Mary's kathedraal
  • Binnenkant St Mary's kathedraal

Kapotte pantoffels, shoppen en een geweldig uitzicht over Sydney.

geplaatst in: Au pair, Australië, Sydney | 0

Afgelopen week was zo’n beetje een normale week. De gehele week heb ik een beetje rustig aan gedaan en ben ik niet echt weg geweest. Wel heb ik veel gewandeld met Zoë en ben ik begonnen aan het maken van een video over mijn tijd hier tot nu toe in Australië. Maar dat is nog een hele klus kan ik je vertellen! Want ik heb behoorlijk al wat videomateriaal verzameld en om hier een niet al te lange video van te maken ben ik nog wel even bezig. Maar zodra deze af is zal ik de video uiteraard hier delen.

Maar goed om weer even terug te gaan naar afgelopen week, ik heb netjes al mijn dagelijkse en wekelijkse klusjes gedaan en ik ben zelfs bezig om Zoë een aantal dingen te leren en af te leren. Maar dit gaat erg moeizaam. Ze is een hond die niet echt heeft geleerd wat goed en fout gedrag is. En nu ze bijna 2 jaar oud is wordt het steeds moeilijker om dit gedrag af te leren. Maar door haar goede bedrag te belonen en haar juist niet te belonen wanneer ze fout is, begint ze te leren wat ik van haar wil. Maar ja ik weet dat ze dit niet doet als ik er niet ben omdat de rest deze regels niet hanteren. En dat maakt het extreem moeilijk om haar gedrag te veranderen, maar we zullen zien.

Verder ben ik afgelopen zaterdag een beetje wezen shoppen in Chatswood. Hier ben ik op zoek gegaan naar nieuwe pantoffels omdat Zoë de mijne kapot heeft gemaakt! 😡 Ik had ze vrijdag op tafel laten liggen en zodat had ze van de tafel af gegrepen en meegenomen. Ik was zo kwaad op haar dat ik haar buiten heb opgesloten, wel met water en in de schaduw. Maar helaas is mijn zoektocht naar nieuwe sloffen niet geslaagd, want ze zijn hier extreem duur. Ik had een paar gevonden, maar deze waren wel $25,! En dat had ik er nu ook weer niet voorover aangezien ik er in Nederland niet meer dan €5, voor heb betaald. Helaas begint her hier nu wel kouder te worden en aangezien de winter er aan komt wil ik toch iets warms aan mijn voeten hebben als ik in huis rondloop. Dus ik zal op zoek moeten naar iets anders of een dubbel paar sokken aan moeten trekken.

Op zondag 11 maart heb ik de laatste attractie bezocht met mijn 3 attraction pass. Ik mocht namelijk nog een bezoekje brengen aan de Sydney Tower Eye! En wat had ik hier een goede dag voor uitgekozen zeg! Want het weer was prachtig en het uitzicht was fantastisch! Mijn bezoek begon met een 4d film waar we een vogel volgden die over Sydney vloog en alle mooie plekjes liet zien. Daarna nam ik plaats in de lift, die zo vol mogelijk gepropt werd, die me in 44 seconden naar 300 meter hoogte bracht. Eenmaal op de hoogste verdieping te zijn beland had ik een prachtig uitzicht over Sydney tot wel aan de Blue Mountains! Een natuurpark dat zo’n 80 kilometer verderop ligt! Na een uurtje rondgelopen te hebben en genoten te hebben van het uitzicht heb ik nog deelgenomen aan een ‘tour’ waarin ze leuke weetjes en belangrijke plaatsen aanwezen. Waarna ik uiteindelijk nog één rondje heb gelopen en weer naar beneden ben gegaan. Want het was wel zon beetje tijd om ergens te gaan lunchen. Uiteindelijk heb ik eerst een smoothie genomen en heb ik geluncht bij Grill’d. Na mijn lunch ben ik naar de Harbour gelopen waar ik nog een tijdje heerlijk heb gezeten en genoot van de zon. Op dat moment was het alweer 17:00 uur en tijd om naar huis te gaan.

S’avonds had mijn hostmom een heerlijk diner bereid en haar vriend en oom ook uitgenodigd om te komen eten. Dit was een hele gezellige avond waar ik een aantal goede gesprekken met die oom heb gevoerd. Alleen voordat ik het ene verhaal af kon maken had hij alweer een nieuwe vraag die hij graag beantwoord wilde hebben. Waar ik stiekem ook wel een beetje om heb moeten lachen.

Aankomende week wordt een week waar hun moeder veel moet werken en s’avonds vaak laat thuis zal zijn. We zullen zien hoe dit gaat en of de jongens zich netjes zullen gedragen, maar ik denk het wel.

Reacties zijn gesloten.