Ik ben Jeanette Lohnstein, 27 jaar en woon op dit moment in een dorpje vlak naast Arnhem. In 2017 ben ik afgestudeerd aan het HBO als online communicatie specialist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Op dit moment ben ik op zoek naar een fulltime baan.

De wereld verkennen?

Waarom wil ik zo graag de wereld verkennen? In de afgelopen jaren heb ik al een aantal reizen gemaakt, waaronder naar New York, Florida, Turkije en Frankrijk. Door deze reizen en ervaringen is het reisvirus bij mij alleen maar gegroeid. Ik wil nu alleen maar meer zien van de wereld en nieuwe culturen ervaren waardoor ik mijn eigen inzichten en wereld kan verbreden. Daarom heb ik na mijn afstuderen besloten om nog niet fulltime te gaan werken, maar eerst de wereld te gaan verkennen. Daarnaast had ik na mijn afstuderen nog geen "verplichtingen", zoals een huis en een fulltime baan, wat de keuze voor mij makkelijker maakte om juist nu te gaan.

Waarom deze website?

Ik heb deze website gemaakt om voornamelijk mijn familie en vrienden op de hoogte te kunnen houden van mijn avonturen en verhalen. Maar daarnaast is de website ook voor andere geïnteresseerden die ik wil verblijden met mijn verhalen. Daarnaast probeer ik ook tips te geven voor andere (wereld)reizigers.

Ik hoop dat je geniet van mijn verhalen en dat ik je een glimlach op je gezicht kan bezorgen. Daarnaast hoop ik je te inspireren om zelf op reis te gaan en de wereld te verkennen!